Urn personaliseren

Kosteloze verzending
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Wilt u iets anders dan een standaard urn, door deze zelf te kunnen personaliseren? Bij Koopeenurn.nl doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u de urn krijgt die u voor ogen heeft. Wilt u een prachtige urn vervaardigd van kristalglas? Of gaat uw voorkeur meer uit naar het strakke design van een rvs urn? Elke urn in ons assortiment is te personaliseren op uw eigen manier. Zo blijven de herinneringen aan uw dierbare altijd bij u.

Makkelijk personaliseren

Wij denken graag met u mee over wat er mogelijk is wanneer u een urn wilt personaliseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld veel doen met verschillende kleuren, belettering en accessoires. Neem een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen. U voelt als beste aan, waar u en uw familie behoefte aan heeft. Wij zorgen voor een snelle levering en u kunt gemakkelijk en veilig online betalen. Wij doen er alles aan om daarin van dienst te kunnen zijn.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Wanneer u een urn wilt personaliseren, vertellen onze medewerkers u graag over alle mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 088 0029 800 of door een e-mail te sturen naar info@koopeenurn.nl. Wij helpen u graag in het creëren van een waardig gedenkornament voor uw dierbare.

 

De mogelijkheden tot personalisatie op een rijtje:

 

 • Voornaam €55,-
  (max. 15 karakters)
 • Voornaam + achternaam €65,-
  (max. 25 karakters)
 • Voornaam, achternaam + datums €75,-
  (max. 35 karakters)
 • Voornaam, achternaam, datums + tekst €100,-
  (max. 55 karakters)
 • Afbeelding groot of klein €75,-
  (roos, dubbele harten, levensboom, paardenbloem, of vlinder)
Levertijd inclusief personalisatie doorgaans één week

Neem ook een kijkje bij deze bijzondere urnen:

Mini urnen | Urnen voor buiten | Urnen sets

Personaliseer & decoreer uw herinnering met één van onze unieke RVS Gedenkstandaarden