Bijzondere urnen

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Bij Koopeenurn.nl vindt u bijzondere urnen. Of u nu op zoek bent naar een roestvrijstalen urn in een unieke vorm of een glazen urn met kleur en lichteffect, wij hebben het in huis. Ook voor olielamp urnen en een mooie urn speciaal voor uw dierbare huisdier kunt u bij ons terecht. Al onze urnen zijn met de hand gemaakt, waardoor ieder object uniek is. Zo geeft u uw dierbare een persoonlijke rustplaats en prachtig herdenkingsmonument.

Alle bijzondere urnen in Budel verkrijgbaar in één webshop

Uw dierbare verdient een persoonlijke rustplaats waar u mooie herinneringen kunt ophalen. Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen. Daarom hebben wij een ruim assortiment bijzondere urnen die u ook nog eens zelf kunt personaliseren. Zo vindt u de perfecte urn die u vervolgens snel en gemakkelijk bestelt in onze webshop. Ons assortiment bestaat uit:

Uw unieke urn snel in huis

In ons ruime assortiment bijzondere urnen vindt u altijd het perfecte exemplaar. Wij rekenen geen verzendkosten vanaf een bestelling vanaf € 75,-, zijn de goedkoopste en hebben de snelste levering van de markt. Heeft u hulp nodig met het personaliseren van uw urn of heeft u vragen? Start dan een chatgesprek met ons. Bellen naar 088 0029 800 of e-mailen naar info@koopeenurn.nl is ook mogelijk. Wij helpen u graag.

Relevante pagina’s

Urnen voor buiten | Duo urn van rvs | Gepersonaliseerde urn

Bekijk hier onze productvideo