Duo urn van rvs

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Bent u op zoek naar een duo urn van rvs? Kijk dan eens rond in de webshop van Koopeenurn.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment duo urnen gemaakt van rvs. Deze urnen zijn stevig, mooi en uniek. En u kunt iedere urn ook zelf personaliseren. Zo krijgt u altijd de urn die aan al uw eisen voldoet. Bestel in onze webshop en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.

Een duo urn van rvs: door u persoonlijke gekozen én ontworpen

Wanneer twee geliefden tijdens hun leven innig verbonden waren, is het mooi om hun as samen te bewaren in één urn. Zo blijven de twee echt altijd samen. Wij hebben een ruim assortiment urnen waarin ruimte is voor de as van twee personen. Deze duo urnen zijn gemaakt van rvs, waardoor ze geschikt zijn voor buitenplaatsing. Alle urnen zijn handgemaakt en daardoor uniek. Bovendien kunt u iedere urn zelf personaliseren, zodat deze helemaal aan uw wensen voldoet. En wanneer u bestelt in onze webshop profiteert u van:

  • Snelle levering, want wij leveren uit voorraad
  • Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 75,-
  • Persoonlijk contact via chat, telefoon en e-mail
  • Prachtig maatwerk mogelijk

Uw ideale urn in Budel staat in onze webshop

Wanneer u een unieke duo urn zoekt van rvs, slaagt u gegarandeerd in onze webshop. Neem dus zeker eens een kijkje. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de online chat of bel naar  088 0029 800. Een e-mail sturen naar info@koopeenurn.nl is ook mogelijk. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte herdenkingsmonument.

Relevante pagina’s

Gepersonaliseerde urn | Glasreliek met as | Glazen urn

Bekijk hier onze productvideo