Een waardige urn voor uw huisdier

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Wilt u met een prachtige urn uw huisdier kunnen gedenken? Bent u op zoek naar een uniek assortiment aan urnen voor dieren? Koopeenurn.nl heeft voor ieder huisdier een mooie urn. Ze hebben met hun aanwezigheid veel plezier en geluk teweeg gebracht. In hun afwezigheid kunt u met een prachtig as-gedenkornament de herinnering aan uw trouwe dier in leven houden. Urnen voor dieren kunnen baasjes een enorme troost bieden.

Wij hebben de perfecte urn voor elk huisdier in Budel

Of u nu op zoek bent naar een urn van kristalglas, rvs of een ander materiaal. De vele opties in ons assortiment zijn unieke urnen voor dieren. Zo hebben wij onder andere de volgende mogelijkheden beschikbaar:

In onze webshop betaalt u op een veilige manier voor uw aankoop. Daarnaast leveren wij als snelste in de markt, omdat bijna al onze urnen direct uit voorraad leverbaar zijn. Uw huisdier verdient een waardige en prachtige urn. Bij Koopeenurn.nl bieden wij ook de mogelijkheid om een urn te personaliseren aan de hand van uw wensen. Bekijk op uw gemak ons veelzijdige en unieke aanbod en maak uw keuze.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie over een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 0029 800 of door een e-mail te sturen naar info@koopeenurn.nl. Onze medewerkers helpen u graag met antwoorden op uw vragen of gedegen advies over de verschillende mogelijkheden.

Relevante pagina’s

Urn personaliseren | Urn voor uw vogel | personaliseren

Bekijk hier onze productvideo