Mini urn in hartvorm

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Bent u op zoek naar een prachtige mini urn in de vorm van een hart? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wanneer u en uw familie iemand willen gedenken, wilt u dat natuurlijk allemaal op uw eigen manier doen. Met een prachtige handgemaakte mini urn in de vorm van een hart kunnen u en andere nabestaanden allen zelf thuis gedenken, door de as te verdelen over verschillende mini urnen.

Gedenk met een prachtige mini urn in Budel in de vorm van een hart

Een urn is een prachtige manier om uw dierbaren te gedenken. Daarnaast zijn moderne handgemaakte urnen een mooi onderdeel van uw interieur. Bij Koopeenurn.nl heeft u ruime keuze uit verschillende soorten urnen. U kunt uw hart ophalen aan het aanbod mini urnen. Wij bieden u een uniek aanbod wat direct uit voorraad leverbaar is, waardoor wij de snelste levering in de markt hebben. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten bij besteding van meer dan € 75,-. Bekijk ons aanbod en vind de mini urn in de vorm van een hart waar u naar op zoek bent.

 

Wilt u meer weten?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij kunnen u voorzien van advies en de verschillende mogelijkheden uitleggen. Neem gerust contact met ons op door te bellen met 088 0029 800 of stuur een e-mail naar info@koopeenurn.nl.

Relevante pagina’s

Mini urn met waxinelichtje | Mini urnen kopen | Rvs urn

Bekijk hier onze productvideo