Mini urn met waxinelichtje

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Bent u op zoek naar een mini urn met plek voor een waxinelichtje? Een mini urn waar u in de waxinelichthouder een kaarsje kunt aansteken voor uw dierbare? Dit is een prachtige manier om uw dierbare te gedenken en stil te kunnen staan bij het verlies. Een mini urn is een eervolle oplossing wanneer u en andere nabestaanden allen de as willen verdelen. Zo kan iedereen een urn mee naar huis nemen om daar hun dierbare te kunnen gedenken. Een mini urn met een waxinelichtje van Koopeenurn.nl zal een prachtige plek in uw huis innemen.

Ontdek uw mini urn in Budel met waxinelichtje

In een verdrietige tijd kan een mini urn met waxinelichthouder, waarin u een kaarsje aan kunt steken, troost bieden. Bij Koopeenurn.nl kunt u kiezen uit een uniek aanbod aan urnen. Daarnaast is het mogelijk om uw urn te personaliseren door middel van graveren en het toevoegen van accessoires. Dit maakt uw urn met waxinelichthouder een uniek as-gedenkornament.

Snelle levering van uw unieke as-gedenkornament

Naast een snelle levering op elke mini urn met waxinelichthouder of kaarsje, hoeft u ook niet te betalen voor de verzending ervan. De meeste van de urnen die wij aanbieden, zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat maakt dat wij de snelste levering bieden in de markt. Bekijk snel het aanbod, vind de perfecte mini urn met waxinelichtje en u zult snel thuis een kaarsje voor uw dierbare kunnen opsteken.

Stel ons al uw vragen

Wij helpen u graag in het proces van het vinden van de juist urn. Wilt u een van onze medewerkers spreken? Zij assisteren u graag in het geven van advies. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088 0029 800 of stuur een e-mail naar info@koopeenurn.nl. Onze medewerkers kunnen u duidelijk uitleggen wat de verschillende mogelijkheden zijn, om zo samen tot de perfecte urn te komen voor uw dierbare.

Relevante pagina’s

Mini urnen kopen | Rvs urn | Unieke urnen

Bekijk hier onze productvideo