Mini urnen kopen

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Wanneer u mini urnen wilt kopen, wilt u kunnen kiezen uit een breed aanbod. Bij Koopeenurn.nl hebben we een prachtig assortiment aan verschillende soorten handgemaakte mini urnen en kunt u zelfs een gepersonaliseerde urn kopen. Dit maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn en u een prachtige as-gedenkornament zult ontvangen. Op deze manier kunt u op een liefdevolle wijze uw dierbare gedenken.

Mini urnen kopen zonder lang wachten en extra kosten in Budel

Mini urnen zijn een perfecte manier om de as te verdelen tussen de nabestaanden. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier rouwen en gedenken. Bij Koopeenurn.nl weten we wat u belangrijk vindt. Daarom verzenden wij altijd snel en kosteloos bij een bestelling van meer dan € 75,-, wanneer u overgaat tot het kopen van de mini urnen voor u en uw familie. De meeste van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en heeft u dus snel in huis. Bekijk ons uitgebreide aanbod en maak uw persoonlijke keuze.

 

Heeft u vragen over onze producten?

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag over de verschillende opties en mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op door te bellen naar 088 0029 800 of door een e-mail te sturen naar info@koopeenurn.nl.

Relevante pagina’s

Rvs urn | Unieke urnen | Een waardige urn voor uw huisdier

Bekijk hier onze productvideo