Urn voor uw vogel

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Bent u op zoek naar een urn om uw vogel liefdevol te gedenken? Wilt u een mooi aandenken ter herinnering aan uw dierbare huisdier? Bij Koopeenurn.nl kunt u verschillende soorten mini urnen vinden. Elke urn is uniek en heeft een speciale uitstraling. U vindt zeker een urn die een waardig afscheid biedt aan uw vogel.

Vind een prachtige urn in Budel voor uw vogel

In onze webshop vindt u een bijzondere collectie aan verschillende soorten handgemaakte urnen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u gemakkelijk en veilig online betalen. Daarnaast leveren wij als snelste in de markt. Dat maakt dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij veel urnen kunt u gebruik maken van personalisatie van het object. Dit kan inhouden dat u voor een andere kleur kiest, de belettering aanpast of een accessoire toevoegt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden een persoonlijke, betrouwbare en snelle service.

 

Wilt u persoonlijk de opties bespreken?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen of om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op door te bellen naar 088 0029 800 of door een e-mail te versturen naar info@koopeenurn.nl. Dan zorgen we er samen voor dat u de perfecte urn voor uw vogel vindt.

Relevante pagina’s

personaliseren | Bijzondere urnen | Urnen voor buiten

Bekijk hier onze productvideo