Urnen voor buiten

Kosteloze verzending vanaf € 75,-
Personaliseer uw herinnering
Beste prijs garantie

Koopeenurn.nl heeft een ruim assortiment unieke buiten urnen. Onze urnen van roestvrijstaal blijven zelfs in weer en wind jarenlang mooi. Ook voor een mini urn voor buiten kunt u bij ons terecht. Deze urnen zijn klein, maar zeer duurzaam. Dat maakt ook deze mini urnen geschikt voor buitenplaatsing. U kunt alle urnen zelf personaliseren. Zo creëert u altijd de perfecte urn voor uw dierbare. Bestel in onze webshop en profiteer van onze snelle en persoonlijke service.

Onze producten

Unieke buiten urnen in Budel: duurzaam en persoonlijk

U wilt een mooie herdenkplaats voor u dierbare en de ideale locatie ervoor bevindt zich buiten. Maar u wilt natuurlijk ook een veilige opbergplaats voor de as. Daarom hebben wij urnen die geschikt zijn voor buiten. Deze roestvrijstalen urnen zijn duurzaam en blijven jaren mooi. En zoekt u een kleine urn? Dan hebben wij ook mini urnen die geschikt zijn voor buitengebruik. Al onze urnen zijn handgemaakt en dus uniek. Bovendien kunt u iedere urn ook zelf personaliseren. Zo krijgt u altijd de persoonlijke urn die aan al uw wensen voldoet.

Profiteer van onze snelle en persoonlijke service

Wij begrijpen dat u de as van uw dierbare snel en veilig in een mooie urn wilt kunnen bewaren. Maar het uitzoeken van een urn kan lastig zijn. En al helemaal als u een grote urn of mini urn zoekt die geschikt moet zijn voor buitenplaatsing. Daarom staan wij voor u klaar. Wij bieden u:

  • Levering uit voorraad, dus de snelste levering van de markt
  • Verzending zonder verzendkosten bij een bestelling vanaf € 75,-
  • Veilig online betalen
  • Ondersteuning via chat, telefoon en e-mail

Een urn geschikt voor buiten eenvoudig bestelt in onze webshop

Bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte grote urn of mini urn voor buiten. Bekijk het assortiment in onze webshop en bestel snel en gemakkelijk. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de online chat. U kunt ook bellen naar 088 0029 800 of e-mailen naar info@koopeenurn.nl.

Relevante pagina’s

Duo urn van rvs | Gepersonaliseerde urn | Glasreliek met as

Bekijk hier onze productvideo