Online keuzehulp

Een tastbare herinnering voor iedereen

Voordelige, snelle & verzekerde levering

Personaliseer uw herinnering met naam of boodschap

Inclusief vultrechter en instructies

Onze klanten beoordelen ons met een 9.5

Kies voor een originele en unieke herinnering aan uw geliefde. Met onze keuzehulp helpen wij u het juiste artikel te vinden want iedereen verdient een waardig afscheid.

Wat zeggen klanten over ons

Laatste update: 12 juni 2020

Ik was positief verrast toen ik op deze website terecht kwam. Je wilt toch iets bijzonders hebben om de as van je dierbare in te doen. Ik ben erg tevreden over de urn, hij ziet er erg mooi uit en de service was ook uitstekend. De levering was goed en ik was verrast toen ik werd gebeld of alles goed is gegaan en of er nog bijzonderheden zijn. Dit gebeurt tegenwoordig niet meer, dus hier was ik heel blij mee.

Evi, Zevenaar

Mijn oog viel op een blauwe kristallen hart urn, ik vroeg of ik ze kon zien via de email, heel snelle reactie met foto’s van alle urnen en mn vragen daarna werden ook direct beantwoord! Super service en nog binnen 24 uur ook nog geleverd! En ziet er super mooi en degelijk uit, bedankt!

Fiona, IJmuiden

Snelle levering, goede prijs. Je moet wel zelf het as erin doen. Ik kreeg ook een bon toegestuurd met korting op een eventuele volgende aankoop, de kortingscode was echter doorgekrast. Beter geen code toesturen de volgende keer.

Anne, Vught

Vind in een paar stappen uw product

U mag ons natuurlijk ook bellen voor advies

Voor wie zoekt u een herinnering?

Onze collectie bestaat uit een eigentijds aanbod van handgemaakte producten. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Goed om te weten

Bij elke bestelling krijgt u een vulinstructie met een gratis trechter

Stap 1

Zorg ervoor dat u de onderkant van de urn zo goed mogelijk ontvet. Dit kunt u doen met elk ontvettingsmiddel. Zorg er daarna voor dat de onderkant van de urn droog is.

Stap 2

Pak een vel papier. Zet of houdt de urn op/boven het vel papier op een vlakke ondergrond. Hierdoor kunt u eventuele overtollige as eenvoudig bij elkaar houden.

Stap 3

Nu kunt u de urn gaan vullen. Dit kunt u zelf doen met de door ons meegeleverde trechter.

Stap 4

In ons assortiment hebben we urnen met afdekplaatjes die vastgeplakt of geschroefd worden. Degene die vastgeplakt moeten worden zijn voorzien van een zelfklevende plakstrip. Degene die vastgeschroefd worden leveren wij inclusief een inbussleutel.

Een greep uit onze collectie

Onze collectie bestaat uit unieke artikelen van hoge kwaliteit